Doprava zadarmo

Od 60€

Aké výhody majú bambusové tangá?

Aktualizované 16. 10. 2024

Túžite po spodnej bielizni, ktorá je pohodlná aj zvodná? Pozrite sa aké výhody majú bambusové tangá.
Aké výhody majú bambusové tangá?

Slová pohodlie a tangá nemusia ísť vždy dokopy. Tangá sú vo väčšine prípadov krásne a zvodné, ale často môžu byť nepohodlné, obmedzujúce a vyrobené z umelých tkanín. V prípade bambusových táng to však neplatí. Sú nielen pohodlné na nosenie, ale sú aj vyrobené z udržateľného materiálu. V kombinácii s elegantnou čiernou farbou sú navyše aj sexy. Aké sú všetky výhody bambusových táng?

Sú bambusové tangá pohodlné?

Pri celodennom nosení je pohodlie vždy na prvom mieste. Obzvlášť ak ide o nohavičky v strihu táng. Bambusové vlákno a bezšvový strih sa dokonale prispôsobia telu, takže tangá netlačia ani neškrtia a sú pohodlné pri nosení na celý deň alebo pri športe.

Sú bambusové tangá vhodné pre citlivú pokožku?

Pri výbere spodnej bielizne je potrebné venovať pozornosť citlivým a chúlostivým oblastiam tela. Keďže bambusové vlákno je prirodzene hypoalergénne, sú bambusové tangá vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pokožku tela. Tkanina je navyše veľmi jemná na dotyk, takže ju na tele ani neucítite.

Ďalšou veľkou výhodou prírodných materiálov u spodnej bielizni je ich priedušnosť. Bambusové tangá umožňujú pokožke dýchať a zabraňujú nepríjemnému podráždeniu. Okrem toho si udržiavajú sviežosť po celý deň.

Okrem toho má bambusové vlákno schopnosť odvádzať vlhkosť z pokožky a dokáže ju samo absorbovať. Citlivá pokožka tak zostane suchá po celý deň, dokonca aj počas športových aktivít.

Držia bambusové tangá tvar?

Napriek svojej mäkkosti sú bambusové tangá veľmi pevné a vďaka tomu držia tvar a neroztiahnu sa. Údržba je tiež veľmi jednoduchá a pevnosť materiálu sa pri praní nestráca. Okrem toho bambusové vlákno rýchlo schne a nestráca farbu.

Sú bambusové tangá lepšie než bavlnené? 

Bambusové vlákno nielenže oveľa lepšie odvádza vlhkosť ako bavlnené textílie, ale je aj udržateľnejšie. Bambus je obnoviteľný materiál, ktorý potrebuje na svoj rýchly rast výrazne menej vody. Vďaka svojej mäkkosti, odvodu vlhkosti a udržateľnosti je výrazne lepšou voľbou ako bavlnená spodná bielizeň.

Bambusové tangá v sebe spájajú pohodlie, priedušnosť a zvodnosť.