Doprava zadarmo

Od 60€

5 dôvodov prečo si zadovážiť bambusové legíny

Aktualizované 16. 10. 2024

Pozrite sa na náš článok, z ktorého sa dozviete hlavné výhody bambusových legín.
5 dôvodov prečo si zadovážiť bambusové legíny

Legíny sú veľmi obľúbenou súčasťou šatníka, či už ide o šport, vrstvenie v zime alebo voľný čas. Výber tých správnych sa však niekedy môže zdať ako náročný oriešok. Pozrite sa s nami na najväčšie výhody bambusových legín.

Aké typy bambusových legín existujú?

  • Dlhé – klasické dlhé a pohodlné legíny, ktoré sú vhodné na šport aj voľný čas.
  • Capri – skvelá voľba legín na šport, ktoré majú ideálnu dĺžku do polovice lýtok.
  • Vysoký pás – nemusíte sa obávať odhaleného chrbta, bambusové legíny sú k dispozícii aj vo verziách s dlhým pásom, a to s dlhými nohavicami aj capri.
  • S vreckom – najmä pri športových aktivitách sa hodí praktické vrecko, ktoré môže slúžiť napr. na kľúče.

Bambusové legíny a šport?

Bambusový materiál nielen odvádza pot, ale je aj funkčný. Vďaka týmto vlastnostiam sú bambusové legíny vhodné na športovanie v teplejšom aj chladnejšom počasí. Okrem toho je bambusové vlákno príjemné na dotyk a presne sa prispôsobí vášmu pohybu počas športu. Kombinujte bambusové legíny s bambusovou podprsenkou a ponožkami a vytvorte si dokonalý a pohodlný outfit do posilňovne.

Legíny z bambusu – parťák na cesty!

Bambusové legíny sú vhodným doplnkom na cesty. Sú nielen veľmi ľahké a skladné, ale po vypraní aj rýchlo schnú. Ako sme už spomenuli, legíny z bambusových vlákien sú veľmi pohodlné a príjemné na nosenie a niet divu, že sú ideálne na kratšie či dlhšie cesty autom, vlakom alebo lietadlom.

Priedušnosť bambusovej bielizne nemá hraníc

Bambusové vlákno je veľmi priedušný materiál a nezáleží na tom, či si vyberiete bambusové legíny na šport alebo na voľný čas, pretože vaša pokožka bude môcť dýchať v každej situácii. Okrem toho sú bambusové legíny, rovnako ako všetky ostatné bambusové odevy, hypoalergénne a obzvlášť vhodné a šetrné k citlivej pokožke.

Bambusové legíny nepresvitajú za žiadnej situácie

Hoci sú bambusové legíny veľmi mäkké a tenké, nemusíte sa obávať, že by cez ne presvitala spodná bielizeň, ako je to napr. pri bavlnených legínach. Legíny si môžete vziať do posilňovne, na beh, na túru alebo len tak von - vždy si môžete byť istí 100 % nepriehľadnosťou. Pre maximálne pohodlie odporúčame kombinovať s našou spodnou bielizňou.

Bambusové vlákno šetrné nielen k planéte

Bambusové legíny sú nielen skvelým kúskom vo vašom šatníku, ale sú aj šetrné k životnému prostrediu. Na výrobu bambusového vlákna sa používa len dažďová voda, takže je šetrné k planéte aj k ľuďom.



O bambuse